Home » Bezienswaardigheden
Bezienswaardigheden

National Gallery

De National Gallery in Londen is een van de beroemdste musea ter wereld en ligt op een prachtige locatie, direct aan het beroemde Londense plein...

National Gallery Londen
Bezienswaardigheden

St Paul’s Cathedral

St Paul’s Cathedral, met zijn indrukwekkende en wereldberoemde koepel, is een kathedraal op Ludgate Hill in de Londense binnenstad, de City.

St Pauls Cathedral Millenium Bridge
Bezienswaardigheden

London Eye

Op de zuidelijke oever van de Thames, tegenover het Palace of Westminster, staat de London Eye, een reuzenrad van 135 meter hoog. Deze...

London Eye

Categorie - Bezienswaardigheden

Londen heeft veel interessante bezienswaardigheden, zoals de wereldberoemde Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, St. Paul’s Cathedral en Tower Bridge. Tijdens je city trip naar de Britse hoofdstad mag het bezoeken van de attracties en bezienswaardigheden van Londen niet op je lijstje ontbreken!

Musea in Londen

De stad heeft meer dan beroemde monumenten, ook liefhebbers van museum komen zeker aan hun trekken. De kunstcollectie van The National Gallery is zeer indrukwekkend, zowel het gebouw van The Natural History Museum als de tentoonstellingen zijn een must-visit, in het London Transport Museum kom je meer te weten over het vervoer in Engeland, in The Museum of London kom je meer te weten over de Britse hoofdstad en in het British Museum zie je een imposante historische collectie uit culturen wereldwijd.

Sport in Londen

Naast de bezienswaardigheden van Londen, is er in deze wereldstad nog veel meer te doen! Sportliefhebbers die geinteresseerd zijn in het voetbal in Londen kunnen diverse stadions van binnen bekijken, maar in de Engelse hoofdstad vind je bijvoorbeeld ook Lord’s Cricket Ground, Twickenham Stadium, Home of England Rugby en het Wimbledon Tennis Museum.

Winkelen in Londen

Hou je meer van winkelen? Londen is echt een shopping paradijs! De stad heeft veel interessante shops, van kleine boetiekjes en de dure shops van designer merken tot grote warenhuizen zoals Harvey Nichols en Harrods en interessante markten zoals Camden Lock Market, London Silver Vaults en Borough Market, een waar foodie paradijs.

Om je citytrip een stuk makkelijker te maken, hebben we op deze pagina de bezienswaardigheden van Londen voor je op een rijtje gezet.

Bezienswaardigheden in Londen:

Bezienswaardigheden

National Gallery

De National Gallery in Londen is een van de beroemdste musea ter wereld en ligt op een prachtige locatie, direct aan het beroemde Londense plein Trafalgar...

Bezienswaardigheden

London Eye

Op de zuidelijke oever van de Thames, tegenover het Palace of Westminster, staat de London Eye, een reuzenrad van 135 meter hoog. Deze bezienswaardigheid in...

Bezienswaardigheden

Westminster Abbey

Een bezoek aan de beroemde Westminster Abbey is tijdens je city trip naar Londen zeker een must! Westminster Abbey ligt dichtbij de wereldberoemde Big Ben.

Bezienswaardigheden

Tower Bridge

De Tower Bridge is de bekendste brug in Londen, een van de beroemdste bruggen ter wereld en zeker een van de bezienswaardigheden die niet mag ontbreken tijdens...

Bezienswaardigheden

British Museum

Het British Museum is het nationale museum van Groot-Brittanie en heeft een van de grootste collecties ter wereld met miljoenen objecten.

Bezienswaardigheden

Tower of London

De Tower of London is een van de bekendste attracties in de Engelse hoofdstad en deze bezienswaardigheid heeft een lange historie.

Voetbal in Londen