Winkels in Soho

Carnaby Street Soho Londen

Alhoewel Soho met name bekend staat om de grote verscheidenheid aan restaurants, is er ook voor de shoppers genoeg te zien in dit gedeelte van Londen.

Met name shops gespecialiseerd op het gebied van voedsel kun je hier vinden. Daarnaast blijven de meeste winkels in dit uitgaansgebied wat langer open dan in de rest van de Engelse hoofdstad.

Op de Berwick Street Market vind je een grote verscheidenheid aan groente en fruit. Daarnaast vind je in Old Compton Street ook interessante winkels zoals de Algerian Coffee Store, Patisserie Valerie, American Retro (cadeaushop) en Camisa & Co, een speciaalzaak op het gebied Italiaanse lekkernijen.

Een van de bekendste winkelstraten is Carnaby Street, dat je in het noorden van Soho kunt vinden. In deze Londense winkelstraat kun je van alles vinden, van vintage tot de bekende designer-merken.

Bovendien vind je er ook kleine studiootjes, waar je producten kunt vinden, die nergens anders te verkrijgen zijn. Daarnaast vind je er diverse restaurants en barretjes, waar je tussen het shoppen door kunt genieten van een hapje en een drankje.

In het centrum van Soho ligt Chinatown, het hart van de Chinese gemeenschap in Londen. Hier vind je een grote varieteit aan restaurants, supermarkten en kruidenwinkels.

De dichtstbijzijnde metrostations zijn Oxford Circus, Piccadilly Circus, Tottenham Court Road, Leicester Square en Covent Garden.