Hotels
1 min leestijd

Blakes Hotel

In het hart van de trendy wijk Kensington in Londen ligt Blakes Hotel, een van de eerste luxe boutique hotels ter wereld. Dit vijf-sterren hotel heeft een luxe interieur dat ontworpen is door de wereldberoemde ontwerpster Anouska Hempel en is geliefd bij celebrities en diverse koninklijke families.

Blakes Hotel is onlangs voor miljoenen euro’s gerenoveerd en heeft nu 47 stijlvol ingerichte kamers en suites. Elke kamer heeft luxe meubels, originele kunstwerken en moderne technologie, zoals bijvoorbeeld Bang & Olufsen iPad-docks.

Gasten kunnen ook gebruik maken van een gloednieuwe fitnessruimte, de Japanse binnentuin bezoeken of culinair genieten in Blakes Bar en Restaurant of The Chinese Room. Tijdens de Smith Hotel Awards werd de Corfu Suite van Blakes Hotel uitgeroepen tot World’s Sexiest Bedroom.

Dit luxe Londense hotel ligt in Kensington, een exclusieve en trendy wijk. Het museumdistrict, met onder andere het Victoria & Albert Museum en het Science Museum, ligt in de nabijheid van Blakes Hotel, terwijl ook Hyde Park en Royal Albert Hall op loopafstand liggen.

[button-white url=”https://www.londencity.nl/Blakes-Hotel-Kensington-Londen” target=”_blank” position=”center”]Meer informatie over Blakes Hotel in Londen > > >[/button-white]


Locatie van Blakes Hotel in Londen:


Grotere kaart >>

Gerelateerde artikelen