Restaurants
2 min leestijd

Bocca di Lupo

Bocca di Lupo is een Italiaans restaurant in het hart van Soho in Londen dat verschillende prijzen en onderscheidingen heeft gewonnen. Het wordt door fijnproevers ook wel als een van de beste restaurants in Londen beschouwd.

Het restaurant is beroemd in Londen vanwege de eerlijke regionale gerechten uit Italie. De gerechten en ingredienten worden hetzij rechtstreeks uit Italie geimporteerd, hetzij door Bocca di Lupo zelf gemaakt. Zo maakt men in dit Londense restaurant onder andere zelf brood, salami, worst, augurken, mosterd en pasta.

Vanwege de populariteit van Bocca di Lupo is het er altijd druk, maar desondanks geeft het nog altijd wel een gevoel van een familiebedrijf. Het restaurant is ook klein, men heeft er maximaal 14 tafels, maar men probeert wel plaatsen aan de bar vrij te houden voor hongerige bezoekers die binnen komen lopen. Volgens frequente bezoekers aan dit Italiaanse restaurant in Londen, zijn de plaatsen aan de bar de beste plekken in het restaurant.

In Bocca di Lupo kunnen zowel kleine als grote porties besteld worden, zodat je min of meer je eigen menu kunt samenstellen. Favoriete gerechten zijn onder andere gebakken aubergines met tomaat en mozarella, tomaat en chilli en zeebaars gebakken in zout. De bediening is er vriendelijk en kundig.

Lunch wordt van maandag tot en met zaterdag geserveerd van 12:30 tot 15:00, terwijl het op zondag 15 minuten langer duurt. Vanaf 17:30 tot 23:00 kan men op maandag tot en met zaterdag terecht in Bocca di Lupo voor diner, terwijl men op zondag om 17:00 haar deuren opent, maar men sluit op deze dag wel om 21:00 uur.

Met de metro bereik je Bocca di Lupo het beste door bij Piccadilly Circus uit te stappen. Vanaf dit metrostation duurt een wandeling naar dit Italiaanse restaurant in Londen ongeveer drie minuten. Ook kun je op Leicester Square uitstappen, vanwaar je Bocca di Lupo bereikt na een wandeling van ongeveer zes minuten.

Bocca di Lupo
12 Archer Street
London W1

Locatie van Bocca di Lupo in Londen:

Grotere kaart >>

Vorige Artikel

Z Hotel Soho London
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen