Shoppen
2 min leestijd

Books for Cooks

Books for Cooks

Voor diegene die van kokkerellen houden, is Books for Cooks in Notting Hill in Londen een absolute must! Deze beroemde boekenwinkel heeft duizenden culinaire titels in haar assortiment, voor elke type keuken, biografieen van beroemde koks, boeken over specifieke voeding, culinaire geschiedenis .. in deze winkel is werkelijk van alles te koop!

Books for Cooks heeft ook een keuken annex cafe aan de achterkant van de winkel, waar een kok gerechten uit de kookboeken bereidt. Er is een dagelijks wisselend menu, dat geserveerd wordt met water of wijn. Daarnaast vinden er op de eerste etage ook kook-workshops plaats.

Als je wat langer de tijd wil nemen om de boeken te bekijken, dan is dat ook geen probleem. In de winkel staat ook een comfortabele bank, waar je rustig de boeken kunt bekijken en lezen.

De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Houd er svp rekening mee dat deze culinaire boekwinkel is gesloten tijdens de laatste drie weken van augustus en de periode tussen kerst en oud&nieuw.

Books for Cooks is in Londen gevestigd op 4 Blenheim Crescent in Notting Hill, tussen Portobello Road en Kensington Park Road. Het dichtstbijzijnde metrostation is Ladbroke Grove (Hammersmith & City Line), dit ligt op ongeveer 5 minuten lopen. Vanaf het Notting Hill Gate  metrostation duurt de wandeling ongeveer 10 minuten. Op het metrostation vind je borden die je naar de Portobello Road Market leiden.

Met de bus bereik je Books for Cooks met lijn 23 naar Marble Arch, lijn 52 naar Elgin Crescent of buslijn 7 naar Westbourne Park Road.

Locatie van Books for Cooks in Notting Hill, Londen:


Grotere kaart >>

O2 Arena Londen
Vorige Artikel

Straat Soho Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen