3 min leestijd

Boetiek hotels Londen

Ben je op op zoek naar een boetiek hotel in Londen? Op diverse plaatsen in deze populaire stad vind je prachtig ontworpen hotels met een fraai interieur, deze hotels zijn al een Londense bezienswaardigheid op zichzelf.

Beroemde designers zijn betrokken geweest bij het ontstaan van diverse boetiek hotels. Blakes Hotel was een van de eerste boetiek hotels in Londen, ontworpen door de wereldberoemde designer Anouska Hempel en geliefd bij koninklijke families en celebrities.

In het Egerton House Hotel is iedere hotelkamer weer op een andere trendy wijze ingericht, terwijl The Town Hall Hotel op een fraaie wijze vintage, art deco combineert met innovatief design. In het High Road House Hotel combineerde de ontwerpster op indrukwekkende wijze een zelfbewuste stijl met charme.

Opvallende en hippe boetiek hotels zijn niet alleen in het centrum van Londen te vinden, zo is het Church Street Hotel in Londen een leuk en uitbundig boetiek hotel in Londen in een opvallende Latijns-Amerikaanse stijl. Elke kamer in het hotel is weer anders ingericht, maar wel op een Spaans-Latijns Amerikaanse wijze, met warme kleuren, handgeschilderde tegels en houten meubilair. In het Dorset Square Hotel is designer Kit Kemp aan de slag gegaan met contrasterende kleuren en ongebruikelijke materialen, het Chiltern Firehouse Hotel is gevestigd in een voormalige brandweerkazerne.

Of je nu van authentieke historische gebouwen houdt, op zoek bent naar een hotelkamer met een specifiek thema, of meer geïnteresseerd bent in modern minimalisme, er valt altijd wel een boetiek hotel in Londen voor je te vinden!


Church Street Hotel

Church-Street-Hotel-Londen
Meer foto’s bekijken

Het Church Street Hotel in Londen is leuk en uitbundig, een boetiekhotel in een opvallende Latijns-Amerikaanse stijl in Camberwell. Elke kamer is weer anders ingericht, sommige hotelkamers hebben een eigen badkamer, andere kamers hebben een gedeelde badkamer. Hongerige en dorstige gasten kunnen terecht in de gezellige bar en restaurant. In de buurt van Church Street Hotel stopt er een bus die je naar het centrum van Londen brengt.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Batty Langley’s

Batty Langley's Hotel Londen
Meer foto’s bekijken

Batty Langley’s is een goed boetiekhotel in Londen in de bekende typisch Engelse stijl. Deze accommodatie biedt hotelgasten een eenpersoonskamer, een kamer voor twee personen of een suite. Welke kamer je ook kiest, iedere hotelkamer heeft airco, een mooie badkamer, media hub met Apple TV, heerlijke bedden, antieke meubels en zware gordijnen. Er zijn gezellige gemeenschappelijke kamers met open haarden en het gebruik van wifi is gratis in Batty Langley’s. Dit Londense boetiekhotel ligt in de buurt van Old Spitalfields Market, metrostation Liverpool Street bereik je na een wandeling van 4 minuten.

Toon prijzen en beschikbaarheid

Over Londen City
Londen City is de start van je citytrip naar Londen, met informatie over bezienswaardigheden, hotels, vakanties, vervoer, shoppen, uitgaan, tours en tickets, voetbal en nog veel meer!London Heathrow Airport LHR
Vorige Artikel

Luxe Hotel Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen