Blog Evenementen
1 min leestijd

Bond in Motion tentoonstelling in Londen

Tot en met 31 maart 2015 zal er in het London Film Museum de tentoonstelling ‘Bond in Motion’ te zien zijn.

Bond in Motion is de grootste officiële collectie van James Bond voertuigen en het is de eerste keer in de historie dat deze collectie in Londen te bewonderen is.

Fans van James Bond kunnen in het London Film Museum in Covent Garden onder andere een 1/3 schaalmodel van de Augusta Westland AW101 helikopter zien die tijdens de film ‘Skyfall’ is gebruikt. Andere iconische voertuigen die tijdens ‘Bond in Motion’ bekeken kunnen worden zijn onder andere de Rolls-Royce Phantom III uit Goldfinger , de Lotus Esprit S1 uit The Spy Who Loved Me en de Aston Martin DB5 uit GoldenEye.

Naast deze voertuigen, worden er ook rekwisieten, kunst en miniatuurmodellen tijdens de Bond in Motion – tentoonstelling in het Londen Film Museum getoond.

London Film Museum

Het London Film Museum bevindt zich op 45 Wellington Street in Londen. Het museum is goed te bereiken met de Underground (Picadilly Line) en het dichtstbijzijnde station is Covent Garden. Indien je met de trein reist, dan ligt station Charing Cross het meest in de nabijheid van het London Film Museum.

(Image credit: London Film Museum)

Gerelateerde artikelen