Shoppen
2 min leestijd

Borough Market Londen

Borough Market Londen

Borough Market is een van de bekendste markten in Londen en staat ook wel bekend als ‘foodie’s paradise’, omdat deze markt heeft een gevarieerd aanbod heeft aan kraampjes met voedsel uit de gehele wereld.

Chef-koks, restaurateurs, amateur-koks en culinaire liefhebbers bezoeken deze markt vanwege kwaliteit van het voedsel dat verkocht wordt, maar ook vanwege de unieke sfeer.

Veel standhouders produceren de koopwaar zelf, waardoor Borough Market is uitgegroeid tot een verzamelplaats van culinaire kennis. Een uitstekende plek om al je vragen te stellen, nieuwe smaken te ontdekken of de unieke sfeer op te snuiven.

Vervoer Borough Market Londen

De Borough Market is te vinden onder de spoorwegviaducten tussen de Theems en Borough High Street in Zuid-Oost Londen. Het strekt zich uit over een labyrint aan straatjes en paden. De markt bestaat eigenlijk uit twee aparte markten; een groot aantal handelaren zijn te vinden in de overdekte Jubilee markt, terwijl de kleinere kiosken veelal te vinden zijn op de Green Market.

Er is beperkte parkeergelegenheid rond Borough Market, maar is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken:

  • met de metro reist u naar de stations Londen Bridge of Borough
  • met de bus stapt u uit bij de haltes London Bridge, Borough High Street of Southwark Street
  • met de trein reist u naar het treinstation London Bridge

Te voet is Borough Market uiteraard ook te bereiken: via de City over London Bridge of over het Thames Path op de Southbank.

Openingstijden Borough Market

De markt is open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Afgezien van de week voor kerst, is Borough Market niet geopend op zondag. Donderdag is over het algemeen de rustigste dag en verstandige shoppers in het weekend komen op zaterdag tussen 8 en 10 uur ’s ochtends, omdat het na 11 uur zeer druk op de markt wordt.

[wp_campaign_1]

Locatie Borough Market in Londen:


Grotere kaart >>

St-Martins-Lane-Hotel-Londen
Vorige Artikel

Fabric-Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen