Shoppen
3 min leestijd

Camden Lock Market

Camden Lock Market

De Camden Lock Market is een bekende markt en toeristische attractie in Londen, die met name tijdens het weekend veel mensen trekt.

Camden Lock Market – populair in Londen

Ieder weekend bezoeken ongeveer 100.000 bezoekers de Camden Lock Market, waarmee deze markt een van de meest populaire attracties van Londen is. Op de Camden Lock Market is van alles te vinden, van nieuwe en tweedehands kleding tot handgemaakte artikelen, meubels, accessoires en nog veel meer!

Shoppers kunnen op deze markt zowel kramen als winkels bezoeken en voor de hongerige en dorstige toerist zijn er ook voldoende opties. De Camden Lock Market trekt dan ook een zeer gevarieerd publiek en met name op zondag moet men op een grote drukte rekenen.

Verschillende straatmarkten

Alhoewel de naam anders doet vermoeden, bestaat de Camden Lock Market uit zes verschillende straatmarkten, maar voor de bezoekers is de overgang van de ene in de andere markt meestal niet zichtbaar en gaan ze naadloos in elkaar over.

De markten van de Camden Lock Market

Camden Lock Market

De Camden Lock Market is de oorsprong van de huidige Camden Lock Market, die uit meerdere markgedeeltes bestaat. Deze markt is meer dan 30 jaar oud en is deels overdekt. Ben je op zoek naar decoraties voor je huis of mooie sierdan, dan is deze markt een goede optie voor je.

Stables Lock Market

De Stables Lock Market is te vinden onder een spoorwegviaduct en is deels overdekt. Deze deels overdekte markt is geliefd bij veel bezoekers vanwege de goede sfeer.

Camden Canal Market

Deze markt is de meest geliefde bij de bezoekers van Camden Lock Market vanwege de ligging aan het kanaal en de vele kramen waar men eten en drinken kan kopen.

Buck Street Market

Ben je op zoek naar kleding of fashion-accesoires? Dan is de Buck Street Market de beste markt voor jou! Deze kleding-markt biedt met name vintage kleding, budget kleding en je komt hier ook wel namaak tegen van de bekende modemerken.

Electric Ballroom Market

The Electric Ballroom ken je wellicht als een uitgaansgelegenheid, maar op zaterdag en zondag veranderen twee verdiepingen van club in een overdekte markt, waar je met name snuisterijen, memorabilia en bijzondere objecten kunt vinden.

Inverness Street Market

Inverness Street Market is een kleine straatmarkt, die het minst populair is van alle markten die deel uitmaken van deze populaire bestemming voor shoppers.

Openingstijden Camden Lock Market

Camden Lock Market is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur en bevindt zich aan de Chalk Farm Road. De metrostations Chalk Farm en Camden Town liggen op loopafstand van de Camden Lock Market.

Locatie van de Camden Lock Market:


Grotere kaart weergeven

Gerelateerde artikelen