Restaurants
2 min leestijd

Chez Bruce

Chez Bruce is een beroemd Michelin-sterren restaurant in Londen, waar culinaire lekkerbekken vanuit alle windstreken naar toe komen om de prachtige Franse gerechten van chef-kok en eigenaar Bruce Poole te proeven.

Dit restaurant heeft een gastvrije en vriendelijke atmosfeer en Bruce Poole bereidt zonder pretenties en al te veel tierenlantijnen eerlijke gerechten met ingredienten van de de allerbeste kwaliteit. De uitstekende Franse wijnkaart en de kaasplank van Chez Bruce zijn vermaard en verder biedt dit restaurant een vriendelijke service en een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Chez Bruce is van maandag tot en met vrijdag voor lunch geopend van 12:00 tot 14:30 uur, op zaterdag en zondag blijft men voor de lunch een half uur langer open. De prijs voor een drie-gangen-lunch ligt op ongeveer 30 GBP.   Van maandag tot en met donderdag gaat men voor het diner om 18:30 uur open en sluit men om 22:00 uur, op vrijdag en zaterdag sluit Chez Bruce haar deuren een half uur later. Op zondag opent men om 19:00 en sluit men om 21:30 uur. Voor een drie-gangen-diner betaalt men 45 GBP.

Het is mogelijk om telefonisch te reserveren, reserveringen via het web of e-mail worden niet geaccepteerd.

Het restaurant ligt vlakbij het Wandsworth Common British Rail Station, Clapham Junction ligt op 3 minuten lopen, terwijl Victoria Station op 12 minuten ligt. De Underground stations Clapham South and Balham liggen op 15 minuten wandelen van Chez Bruce. Bij het restaurant is er beperkte (betaalde) parkeergelegenheid.

Een bezoek aan Chez Bruce mag absoluut niet ontbreken op het lijstje van culinaire fijnproevers, een restaurant in Londen waar smaak en presentatie de boventoon voeren.

Chez Bruce
2 Bellevue Road
Wandsworth Common
SW17 7EG
Tel: +44 (0)208 672 0114

Big-Ben-Houses-of-Parliament
Vorige Artikel

Hotel-Andaz-Liverpool-Street-Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen