Home » Claridge’s Londen
Hotels

Claridge’s Londen

Claridge's Hotel Londen

In Londen zijn er veel verschillende hotels te vinden voor elk type toerist en elk budget. Een van de beste hotels om in te verblijven is Claridge’s Londen, een vijf sterren hotel, gelegen in het centrum van Londen Mayfair op de hoek van Brook Street en Davies Street. Een uitstekende locatie om te shoppen in Oxford Street en Bond Street of om een mooie wandeling te maken in Hyde Park.

Het hotel is meer dan 100 jaar oud en heeft een rijke historie en beroemdheden, socialites, politieke leiders en koninklijke families hebben een of meerdere nachten gelogeerd in dit beroemde hotel. Ook beroemde ontwerpers hebben hun stempel gedrukt op het hotel, dat een speciale art deco-stijl heeft. Dit hotel geeft u een chique, maar tegelijkertijd gezellig en comfortabel gevoel. De glamoureuze kamers zijn een combinatie van design en luxe en behoren tot de grootste hotelkamers in de stad van Londen.


Eten en drinken

Reizigers die een bezoek aan Londen brengen vanwege de culinaire hoogstandjes zullen ook genieten van hun verblijf in Claridge’s Londen, door onder andere te eten en drinken in de stijlvolle bar Claridge’s, The Reading Room, de decadente Foyer of de karakteristieke Fumoir.

Culinaire liefhebbers mogen ook niet het restaurant Gordon Ramsay at Claridge’s missen. Gordon Ramsay is een bekende restaurateur, chef-kok en tv-persoonlijkheid en staat bekend om internationaal bekende shows zoals Kitchen Ramsay’s Nightmares, The F Word en Hell’s Kitchen. In totaal is hij bekroond met 12 Michelin-sterren.

Theaters

In de lobby heeft het hotel Claridge’s Londen heeft een speciale theater-balie. De theaters in Londen bieden een breed scala van musicals, komedies, balletten, toneelstukken en opera’s op meer dan 50 verschillende locaties. Het hotel adviseert om van te voren interesse in bepaalde shows door te mailen, bellen of een bezoek te brengen aan hun balie, omdat een aantal shows enige tijd vantevoren al uitverkocht is.

Vervoer naar het hotel

Er zijn vele manieren om naar Claridge’s Londen te reizen.

Luchthavens

Als je aankomt op London Heathrow Airport, dan duurt het ongeveer 50 minuten met de auto om naar het hotel te gaan. Als u de beroemde Londense metro gebruikt, dan zal de reis circa 75 minuten in beslag nemen.

Met de auto duurt het ongeveer 1,5 uur om van London Gatwick Airport naar het Claridge’s hotel in Londen te komen.

Voor gezinnen en gasten die weinig tijd hebben biedt het hotel een pendeldienst naar de luchthaven. Deze service is beschikbaar voor alle Londense luchthavens.

Metro-en treinstations

Claridge’s in Londen ligt op vijf minuten lopen van Bond Street Station, waar de Central-en Jubilee Underground-lijnen stoppen.

Vanaf de belangrijkste treinstations Padding Station en Victoria Station, duurt het ongeveer 15 tot 20 minuten met de taxi om naar dit Londense hotel te gaan.

Internationale reizigers die met de Eurostar-trein reizen en bij het St Pancras Station uitstappen, moeten rekenen op een reistijd van ongeveer 20 minuten

Parkeren

Er is parkeergelegenheid in de nabijgelegen NCP Car Park.

[button-white url=”https://www.londencity.nl/Londen-Claridges-Hotel” target=”_blank” position=”center”]Meer informatie over Claridge’s Hotel in Londen > > >[/button-white]

Tags