Shoppen
2 min leestijd

Covent Garden

Covent Garden Londen

Een van de bekendste winkelgebieden in Londen is Covent Garden, een toeristische trekpleister waar je goed kunt shoppen en het altijd druk en gezellig is.

Covent Garden staat bekend om zijn hippe designerwinkels. Zo vind je hier onder andere Armani, Paul Smith en Alexander Campbell. Daarnaast hebben ook een aantal modeketens hier hun winkels. Ook komen veel shoppers naar dit gebied voor handgemaakte zeep van Lush, speelgoed bij Hamleys of de Astrology Shop, waar men de grootste boekencollectie over astrologie van Engeland heeft.

In Covent Garden mag je zeker ook niet de Covent Garden Market missen, bestaande uit de overdekte Apple Market, Jubilee Market en Colonnade Market. Op de Apple Market vind je een uitgebreid aanbod aan Britse handgemaakte producten, kunst en antiek, terwijl je op de Jubilee en Colonnade Market een grote verscheidenheid aan kramen met diverse koopwaar, van kleding tot prullaria en van speelgoed tot tassen.

Met name tijdens de periodes met goed weer zie je in Covent Garden ook veel straatartiesten, die met hun optredens over het algemeen een grote schare publiek trekken.

Bij dit populaire Londense winkelgebied ligt het metrostation Covent Garden. Daar kan het nog wel eens erg druk zijn en dan is uitstappen op Leicester Square en dan een korte wandeling van een paar minuten een prima alternatief.

Bibendum-Oyster-Bar-Londen
Vorige Artikel

Shrek-The-Musical-Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen