Blog
2 min leestijd

Dior tentoonstelling in Victoria & Albert Museum verlengd

De tentoonstelling Christian Dior: Designer of Dreams in het V&A Museum in Londen is zo populair, dat het vanwege het grote succes is verlengd tot en met 1 september 2019.

Grootste expositie ooit over modehuis Dior

Christian Dior: Designer of Dreams laat de impact zien die de bekende designer uit Frankrijk en zijn opvolgers door de jaren heen op de mode hebben gehad. Daarnaast is er ook speciale aandacht in het Victoria & Albert Museum voor de relatie tussen het modehuis van Dior en Groot-Brittannie. Er zijn honderden objecten te zien, waaronder bijzondere jurken die gedragen zijn door leden van koninklijke families en celebrities.

Dior tentoonstelling in Londen wegens succes verlengd

Oorspronkelijk zou de tentoonstelling Christian Dior: Designer of Dreams van 2 februari 2019 tot en met 14 juli te zien zijn in het V&A Museum in Londen, maar binnen 19 dagen na de opening van deze bijzondere expositie waren alle kaarten al verkocht. Daarom heeft men nu besloten de tentoonstelling te verlengen tot en met 1 september.

Verkoop tickets Christian Dior: Designer of Dreams

Vanaf juli 2019 zal de verkoop van ticket voor de maand erop beginnen. Op de 15e van iedere maand worden er om 10:00 uur aan de ingang van het V&A Museum nog enkele kaarten verkocht. Als je deze Dior-tentoonstelling wil zien en op deze manier nog kaarten wil aanschaffen, zorg er dan wel voor dat je er op tijd bij bent, want een soortgelijke ticketverkoop voor dezelfde tentoonstelling in Parijs zorgde voor urenlange wachtrijen.

Museum overvallen door populariteit tentoonstelling

“We wisten dat ‘Christian Dior: Designer of Dreams’ populair zou zijn, maar we zijn verbluft over de stormloop die nu gaande is. Ik ben verheugd dat we de tentoonstelling kunnen verlengen en daarom meer mensen de expo kunnen zien voordat ze sluit”, aldus Tristian Hunt, directeur van het Victoria & Albert Museum.

Evenenemten in Londen

Naast de Dior-tentoonstelling worden er in Londen uiteraard nog veel meer evenementen georganiseerd, er is iedere dag van de maand wel een festival, beurs, concert etc. in de hoofdstad van Engeland. Bezoek de evenementen-pagina van Londen City voor een uitgebreide selectie van de leukste en meest interessante evenementen in Londen.

Gerelateerde artikelen