Clubs
1 min leestijd

Fabric Londen

Fabric-Londen

Fabric is een club in Londen met een oppervlakte van meer dan 25.000 vierkante meter en de eerste met een bass-loaded bodysonic dansvloer, waardoor clubbers door de vloer de muziek kunnen voelen.

Tijdens de zaterdagavond showcases kun je onder andere genieten van DJ talent, internationale electro-muziek legendes, live acts en veel meer. Muziekstijlen die gespeeld worden in Fabric zijn onder andere house, techno, electro, disco en dub-techno.

Op vrijdag opent Fabric London haar deuren om 22:00 uur. Op zaterdag en zondag opent de club een uur later. Om te voorkomen dat je lang in de rij moet staan, kun je vantevoren via de website van Fabric tickets kopen. Op vrijdag staat normaal gesproken drum and bass en dubstep geprogrammeerd, met af en toe uitstapjes naar techno, electro en house. Op zaterdag en zondag kun je in Fabric terecht voor Techno, House, Electronica & Tech-house.

Fabric heeft een informele dresscode, jeans en sportschoenen zijn toegestaan.

Het dichtstbijzijnde metrostation is Farringdon dat te bereiken is via de Hammersmith & City-, Metropolitan- en Circle-line.

Fabric
77A Charterhouse Street
London, EC1M 6HJ

[wp_campaign_1]

Borough Market Londen
Vorige Artikel

Roka-Restaurant-Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen