Shoppen
2 min leestijd

Harrods

Harrods Londen

Harrods is het bekendste warenhuis van Londen en een absolute must voor shoppers tijdens hun trip naar de Engelse hoofdstad.

Dit warenhuis staat bekend als de winkel die alles verkoopt en het is voor bezoekers dan ook moeilijk om Harrods te verlaten zonder aankoop. Het warenhuis beslaat 4,5 hectare over zeven verdiepingen. Per jaar bezoeken zo’n 15 miljoen shoppers deze beroemde winkel.

Designer kleding en Food Hall

Dames en heren geinteresseerd in designer kleding kunnen in Harrods hun hart ophalen. Het warenhuis heeft onder andere kleding en accessoires van Alexander McQueen, Burberry, Chanel, Michael Kors, Ralp Lauren, Yves Saint Laurent en Antonio Berardi in hun collectie.

Vergeet ook niet de benedenverdieping te bezoeken, waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken in de legendarische Food Hall en diverse restaurants en cafe’s.

Kledingvoorschriften Harrods

Omdat Harrods nastreeft dat elke bezoeker die door hun deuren loopt een positieve, plezierige en onvergetelijke ervaring heeft, is er een dresscode ingesteld. Kleding moet schoon en toonbaar zijn, daarnaast mag de kleding geen shockerende afbeeldingen of tekst tonen.

Openingstijden Harrods Londen

Harrods is gevestigd in 87-135 Brompton Road, Knightsbridge. Van maandag tot en met zaterdag is het warenhuis geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Op zondag opent men haar deuren om 11:30 uur en sluit men om 18:00 uur. Tijdens de kerstperiode is Harrods tot en met 21:00 uur geopend.

Vervoer naar Harrods

Met de metro bereik je het beroemdste warenhuis in Londen met de Piccadilly Line. Stap uit op metrostation Knightsbridge en neem dan de uitgang Brompton Road. De stations South Kensington (Piccadilly, Circle en District Lines) en Sloane Square (District en Circle Lines) liggen ook op loopafstand. De buslijnen 9, 10, 14, 19, 22, 52, 74, 137, 414, 452 en C1 stoppen bij Harrods.

Winston Churchill
Vorige Artikel

Bar-Boulud-Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen