Boeken
2 min leestijd

Heerlijk Londen culinaire gids

Heerlijk Londen van Cara Frost-Sharratt is een culinaire gids waarmee je de beste, leukste en vooral smakelijkste adressen van Londen kunt ontdekken, van pubfood tot haute cuisine, van foodmarkten tot festivals.

Cara Frost-Sharratt woont in Londen en heeft diverse (culinaire) gidsen geschreven over de hotspots van deze wereldstad. Heerlijk Londen bestaat uit zes hoofdstukken en de culinaire gids neemt je mee op een tour door Londen, waarbij je bijvoorbeeld ochtendmarkten, lunchrooms, foodmarkten en restaurants aandoet. Daarbij is er aandacht voor diverse soorten voedsel, van het voedsel dat in typisch Engelse pubs wordt geserveerd tot cocktails, van snacks uit de Caribbean tot specialiteiten uit de regio.

De adressen in Heerlijk Londen zijn zeer divers, er wordt onder andere aandacht besteed aan food markten zoals Billingsgate en Borough Market, pop-up restaurants, bars en nog veel meer. Je leest ook per Londens district wat de beste adressen zijn om te bezoeken. Daarnaast krijg je onder andere tips waar je de beste pasteitjes en eggs benedict in Londen kunt vinden.

Als je zelf in de keuken staat, dan is deze gids ook iets voor jou! Er staan namelijk 50 recepten in van bekende chefs uit de Londense culinaire scene.

Meer informatie over Heerlijk Londen culinaire gids >>

Gerelateerde artikelen