Restaurants
2 min leestijd

Hibiscus

Hibiscus in Londen is een uitstekend restaurant van chef Claude Bosi in Mayfair met twee Michelin-sterren. Het restaurant stond ook op de negende plek in de 2012 Good Food Guide Top 50 en stond ook in de top 50 van San Pellegrino’s World’s Best Restaurants.

Chef Claude Bosi is afkomstig uit Frankrijk, waar hij het vak leerde van beroemde leermeesters, zoals Alain Ducasse en Jean-Paul Lacombe. In 1997 vertrok Bosi naar Engeland om uiteindelijk in 2007 zijn eigen restaurant Hibiscus in Ludlow, Shropshire te openen. In 2007 besloot men het restaurant naar Londen te verhuizen en onder dezelfde naam in de Engelse hoofdstad te openen.

In Hibiscus in Mayfair, Londen, kun je genieten van haute cuisine tegen redelijke prijzen in een sfeerrijke, maar tegelijkertijd ontspannen ambiance. Bosi combineert een geraffineerde gastronomische keuken met traditionele en innovatieve gerechten. Hij is niet geïnteresseerd in bizarre smaak-combinaties of high-tech methodes, maar in plaats daarvan richt de chef zich op orginele gerechten met flair.

Het personeel van Hibiscus is vriendelijk, professioneel en met name de sommeliers hebben een uitstekende kennis van zaken.

Hibiscus is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 14:30 uur voor lunch. Op maandag tot en met woensdag is men geopend van 18:30 tot 22:00 voor diner, terwijl men van donderdag tot en met zaterdag een half uur eerder geopend is voor diner. Op zondag zijn de deuren van Hibiscus gesloten.

Het restaurant is gevestigd in Maddox Street, een zijstraat van Regent Street. Het metrostation Oxford Circus ligt op loopafstand van Hibiscus.

Hibiscus
29 Maddox Street
Mayfair, Londen


Grotere kaart >>

Gerelateerde artikelen