Hotels
2 min leestijd

Hotel Athenaeum Londen

Het hotel Athenaeum in Londen is gevestigd op een prestigieuze locatie op Piccadilly en heeft een mooi uitzicht op Green Park.

De 157 kamers in het hotel zijn traditioneel Engels ingericht, terwijl de openbare ruimtes in dit Londense hotel zijn ontworpen door designer Martin Hulbert.

Tot de voorzieningen van het 5-sterren hotel behoren onder andere wireless high speed internet, spa-services, je favoriete tijdschriften beschikbaar, een kussen-menu, gratis drankjes in de mini-bar en Bose-speakers voor je iPod.

Het Athenaeum Hotel in Londen biedt diverse kamers aan, waaronder Superior Rooms, Deluxe Rooms, Parkview Rooms, Suites en One Bedroom Apartments. Alle kamers zijn schoon, stijlvol en comfortabel. Daarnaast wordt de service van het personeel hoog gewaardeerd en als vriendelijk ervaren.

De locatie van het hotel is zeer goed te noemen: de nabijheid van het park maakt een ontspannende wandeling in de morgen mogelijk, terwijl diverse theaters en winkels ook dichtbij liggen.

Daarnaast heeft The Tea Guild het Athenaeum Hotel in Londen gekozen tot beste plek om een high tea te nuttigen. Met name de grote selectie aan thee en scones werd door de experts zeer gewaardeerd.

[button-white url=”https://www.londencity.nl/Athenaeum-Hotel-Londen” target=”_blanl” position=”center”]Meer informatie over Hotel Athenaeum in Londen > > >[/button-white]

 

Locatie van het Athenaeum Hotel in Londen:


Grotere kaart weergeven

Gerelateerde artikelen