Londen Westminster Big Ben

Er is een enorm aanbod aan hotels in Londen, er is voor elk type reiziger en voor ieder budget wel een geschikt hotel te vinden. Het kan echter wel een uitdaging zijn om voor jou de meest geschikte optie te vinden.

Om je zoektocht naar het beste hotel in Londen te vergemakkelijken heeft Londen City het aanbod in hotels in categorieƫn verdeeld.

Goedkope Hotels

Op zoek naar een goedkoop hotel in Londen? Ook met een beperkt budget voor je hotel zijn er prima opties te vinden in Londen. Budget hotels die kwalitatief goed zijn, vriendelijk personeel en op een goed locatie liggen. Hoe groot of klein je budget ook is, prima goedkope hotels in Londen zijn er zeker wel te vinden!

Bekijk goedkope hotels in Londen

Boetiek Hotels

Opvallende en hippe boetiek hotels zijn door heel Londen te vinden!Ā Of je nu van authentieke historische gebouwen houdt, op zoek bent naar een hotelkamer met een specifiek thema, of meer geĆÆnteresseerd bent in modern minimalisme, er valt altijd wel een boetiek hotel in Londen voor je te vinden!

Bekijk boetiek hotels in Londen


Luxe Hotels

Hou je van verwend worden? De beste en meest luxe hotels ter wereld zijn in Londen te vinden. Het maakt niet uit of je op een business trip bent naar de hoofdstad van Engeland of op zoek bent naar fraaie en comfortabele hotelkamers in uitstekende luxe hotels in Londen, dan heb je met deze prachtige wereldstad de juiste bestemming!

Bekijk luxe hotels in Londen


Romantische Hotels

Londen is een uitstekende stad om met je geliefde een paar romantische dagen door te brengen! Naast bezienswaardigheden en attracties die omgeven zijn door romantiek, zijn er ook goede romantische hotels in Londen te vinden! Het maakt niet uit of je een groot of klein reisbudget hebt, in de gehele Britse hoofdstad zijn goede romantische hotels voor jou en je geliefde te vinden!

Bekijk romantische hotels in Londen


Hostels

Wil je een hostel in Londen vinden? De hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk heeft een groot aantal hostels, er zijn er zat accommodaties in het centrum en daarbuiten te vinden, ook als je een klein reisbudget hebt of gewoon niet veel wilt uitgeven aan overnachtingen. Reserveer hostels in Londen wel tijdig, want de hostels zijn populair, vanwege de lage prijs en het open en sociale karakter van zulke accommodaties.

Bekijk hostels in Londen


Familie Hotels

Ook voor kids is Londen een uitstekende stad. Er zijn veel bezienswaardigheden, attracties, musea, de dubbeldekkerbussen en nog veel meer waar je kinderen van zullen genieten. Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een uitstekend familie hotel, dat als uitvalsbasis voor je Londen city trip dient. In een familie hotel vind je over het algemeen ruime kamers voor gezinnen en producten en services voor kinderen, die je stedentrip naar Londen een perfecte gezinsvakantie maakt.

Bekijk familie hotels in Londen


Airport Hotels

Op zoek naar een hotel in de buurt van een van de vliegvelden van Londen, zoals London Heathrow, Gatwick Airport of Stansted? Uiteraard zijn er rond de airports van Londen ook diverse hotels te vinden. Heb je een groot of klein budget voor je luchthaven hotel? Voor iedere reiziger is er wel een Londen airport hotel te vinden!

Bekijk airport hotels in Londen


Business Hotels

Ga je op zakenreis naar Londen? Heb je bijvoorbeeld een meeting in The City of een internationale beurs in de ExCel Convention Centre? Er zijn business hotels in Londen te vinden voor diverse budgetten, zodat er zeker ook wel een Londens zakenhotel voor jou bijzit. Als je voor evenemten of beurzen naar Londen reist, verdient het de aanbeveling om tijdig je business hotel te boeken!

Bekijk business hotels in Londen


Hotel Londen Overzicht

Uiteraard kun je ook gebruik maken van onderstaande kaart van de hotels in Londen, waar je een overzicht vindt van de beschikbare hotels in deze prachtige wereldstad:

[booking_product_helper shortname=”londen hotels”]