Boeken
1 min leestijd

In Londen van Lia van Bekhoven

Lia van Bekhoven heeft als correspondent in Londen duizenden verhalen geschreven, radiobijdragen en TV-onderwerpen gemaakt over Groot-Brittannie voor onder andere de NOS, Radio 1, Nova, VRT en de Wereldomroep.

Toen ze dertig jaar geleden in Londen ging wonen was de stad uitgeswingd, armoedig en gezapig, maar tegenwoordig is Londen weer een bruisende stad, het centrum van oude maar ook van grensverleggende hedendaagse kunst; van traditionele upper class en van mondiale geldhandel. De Engelse hoofdstad is, met dertig miljoen bezoekers per jaar, de meest bezochte stad ter wereld.

De gids ‘In Londen’ van Lia van Bekhoven is een rondleiding langs parken, markten, theaters en immigrantenwijken. Naast anekdotes en historische informatie vind je In Londen de ervaringen van de auteur met politici, chicken curry, thee op Buckingham Palace en de schoenmaker van Pim Fortuyn.

Met een gezonde dosis humor en vol enthousiasme legt Lia van Bekhoven in negen wandelingen de mooiste, gekste, lelijkste en verrassendste kanten van Londen bloot. Duidelijke plattegronden van de wandelingen maken dit boek compleet.

[box type=”info”] Meer informatie over In Londen van Lia van Bekhoven[/box]

Gerelateerde artikelen