London Luton Airport

London Luton Airport (LTN) is een van de vliegvelden rond Londen en ligt ten noorden van de Engelse hoofdstad op ongeveer 56 kilometer afstand.

Vervoer van Luton Airport naar Londen

Trein

Met de trein vanaf Luton Airport duurt het 25 minuten naar het centrum van Londen. Zowel de treinen van East Midlands Trains en First Capital Connect bieden een reguliere service naar de hoofdstad.

Er is een pendeldienst van en naar Luton Airport Parkway Station, dit is normaal gesproken een 5 minuten durende trip vanaf de terminal. Deze service dienst gaat elke tien minuten tussen 05:00 en middernacht.

Tickets kunnen gekocht worden op het station, aan boord of online. Als je online je tickets koopt, dan begint de prijs van een enkeltje bij 14,20 GBP, afhankelijk van het tijdstip wanneer je reist van Luton Airport naar het centrum van Londen.

De Heathrow Connect treinen verbinden het vliegveld met de lokale treinstations in West-Londen.

Bus

Er rijden diverse pendeldiensten van onder andere Green Line, easyBus en National Express naar het hartje van Londen. Ook is het mogelijk met regionale bussen naar onder andere Watford, Milton Keynes en Luton Town Centre te reizen.

Auto

Op London Luton Airport vind je diverse toonaangevende autoverhuurbedrijven, zoals Hertz, Avis en Europcar. Het vliegveld ligt dicht bij de M1 en M25 die naar Londen leiden.

Taxi

Buiten de terminal staan taxis van Alpha Taxis Luton, Cabco Taxis Luton en Luton Taxi Association die je naar het centrum van Londen kunnen vervoeren. Een rit zal ongeveer 60 GBP kosten.

Over Londen City
Londen City is de start van je citytrip naar Londen, met informatie over bezienswaardigheden, hotels, vakanties, vervoer, shoppen, uitgaan, tours en tickets, voetbal en nog veel meer!MEER INFORMATIE
Wil je graag in de buurt van London Luton Airport verblijven? Bezoek dan onze Airport Hotels – pagina