Weersverwachting Londen komende dagen

Ben je benieuwd wat het weer is tijdens je city trip? Ben je benieuwd wat het weerbericht voor Londen is voor de komende dagen? De weersverwachting voor Londen is:

Klimaat in Londen

Londen heeft een gematigd zeeklimaat, waardoor er zich zelden extreme weertypen voordoen. Relatief gezien regent het er niet veel en in de winter valt er ook zelden sneeuw.

De lentemaanden in Londen zijn qua weer wispelturig, waarbij bewolkte, grijze en regenachtige dagen worden afgewisseld met zonnige dagen. De temperatuur ligt gemiddeld tussen de 12 en 15 graden.

In de zomer is het zonnig en warm, alhoewel een regenbui niet valt uit te sluiten. De gemiddelde temperatuur tijdens de zomermaanden ligt gemiddeld tussen 20 en 23 graden.

Net als in de lente, kan het in Londen in de herfst onvoorspelbaar zijn. Soms kun je nog genieten van een heerlijke nazomer in de Engelse hoofdstad, maar neerslag valt ook niet uit te sluiten.

Door het gematigde zeeklimaat zijn de winters in Londen zelden extreem. Het vriest of sneeuwt er zelden en de gemiddelde temperatuur schommelt tussen de 2 en 4 graden.