Restaurants
2 min leestijd

Kew Grill Londen

Kew Grill in Londen is een van de restaurants van de beroemde TV-kok Anthony Worral, bekend van onder andere ‘Ready, Steady, Cook’ en ‘Saturday Kitchen’.

Worral is met name bekend vanwege zijn klassieke Britse gerechten, waaronder gegrilde steaks, vis en gevogelte. De verse ingrediënten komen van lokale leveranciers en men voert het motto ‘real food for real people’. Kew Grill in Londen kenmerkt zich door eenvoudig, maar uitstekend eten.

Het restaurant in Londen Richmond is rustiek ingericht met een houten vloer, lederen stoelen en een stenen muur, daardoor ademt het een vriendelijke en aangename sfeer. Kew Grill is zowel geschikt voor privé diners als zakelijke etentjes. Tot de specialiteiten behoren onder andere de beroemde AWT Burger die van 35-dagen gerijpt Schots rundvlees is gemaakt, de krokante krab in rode currysaus en de filet steak met Roquefort boter.

Openingstijden Kew Grill Londen

Kew Grill is op maandag en donderdag open van 18:30 tot 22:30 uur, op dinsdag van 18:00 uur tot 22:30, op vrijdag van 18:30 tot 23:00 uur, terwijl men in het weekend ook open is voor lunch.

Op zaterdag kun je bij Kew Grill terecht van 12:00 tot 16:00 uur en van 18:00 tot 23:00 uur, terwijl men op zondag open is van 12:00 uur tot 22:00 uur.

De metrostations Kew Gardens en Gunnersbury liggen op loopafstand van het restaurant.

Kew Grill
10B Kew Green
TW9 3BH

Locatie van Kew Grill:

Grotere kaart weergeven

Gerelateerde artikelen