Boeken
1 min leestijd

Londen in stijl

Londen in stijl van Saska Graville is een must-read voor liefhebbers van vintage. Dit fraaie boek neemt de lezers me op een reis naar het hart en ziel van de hoofdstad van Engeland.

In dit boek van reisliefhebster Graville vind je niet de populaire bezienswaardigheden van Londen, maar krijg je tips over eigenzinnige en excentrieke lokale restaurants, pubs, (boetiek)winkels en straatmarkten, waar de inwoners van Londen ook zelf naar toe gaan. Londen in stijl verdeelt deze wereldstad in diverse wijken en per wijk worden er tips gegeven om uren te shoppen, wandelen, eten en drinken en je een Londense inwoner te voelen.

Londen in stijl bevat prachtige fotografie en door dit fraaie boek voel je je een local in het bijzondere, excentrieke en hippe Londen. In deze reisgids vind je unieke tips, inclusief adressen en telefoonnummers.

Over Saska Graville

Saska Graville is schrijver en redacteur in kranten en vrouwen-magazines in zowel Australie en Londen, steden waar ze heeft gewoond en gewerkt. Na haar terugkeer naar Londen werd ze redacteur van het glossy-magazine Red, terwijl ze nog altijd de Britse reiscorrespondente is voor het dagblad The Sun-Herald.

Meer informatie over Londen in stijl van Saska Graville >>

Gerelateerde artikelen