Musicals
1 min leestijd

Mamma Mia

Mamma Mia! is een van de bekendste en populairste musicals in Londen. Tijdens de musical worden de 22 beroemdste songs van Abba ten gehore gebracht.

Gedurende de voorstelling van Mamma Mia ontmoeten we Donna, een moeder in haar fourties met vage herinneringen aan de zorgeloze dagen en nachten van vroeger en haar dochter Sophie, die droomt van traditie, romantiek en een witte bruiloft.

Mammia Mia is een aanstekelijke, leuke en grappige musical, waarbij het publiek regelmatig uit volle borst meezingt met de bekende songs van Abba.

Het Prince of Wales Theatre is een theater op Coventry Street on West End, vlakbij Leicester Square in de City of Westminster. Het werd gebouwd in 1884, herbouwd in 1937 en uitgebreid gerenoveerd in 2004 door Sir Cameron Mackintosh, de huidige eigenaar. In het verleden vormde het theater het decor voor optredens van onder andere Barbara Streisand in Funny Girl in 1966 en Andrew Lloyd Webber in 1989 als Britse componist van de musical Aspects of Love.

Het Prince of Wales Theatre is ideaal gelegen tussen de metrostations Piccadilly Circus en Leicester Square. De Piccadilly en Bakerloo line stopt op Piccadilly Circus, terwijl de de metro’s van de Northern en Bakerloo line bij Leicester Square stoppen.

Regent Street Londen
Vorige Artikel

Ora-Restaurant-Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen