Clubs
2 min leestijd

Ministery of Sound Londen

Ministery-of-Sound

Ministry of Sound is een van de bekendste clubs in Londen en dat komt met name door de enorme populariteit die de club in de jaren 90 van de vorige eeuw had.

Door de gigantische geluidsinstallatie, enorme dansvloer en een indrukwekkende lijst van beroemde DJ’s trok men elk weekend een grote hoeveelheid clubbers. De populariteit resulteerde uiteindelijk ook in verschillende deals met platenmaatschappijen, een kledinglijn en andere vestigingen.

Na een mindere populariteit eind jaren 90, is de Ministery of Sound na een recente ingrijpende renovatie weer helemaal terug aan het house-front en treden er regelmatig vooraanstaande DJ’s op, zoals DJ Tiesto, David Guetta, Pete Tong en Sasha.

De populaire club bestaat uit vijf gedeeltes: de Bar, Baby Box, VIP, Loft en de Box. In de Box bevindt zich het geluidssysteem van de club en een verende dansvloer, waardoor clubbers uren kunnen dansen zonder moe te worden.

Openingstijden Ministery of Sound Londen

De Ministery of Sound is open op vrijdag van 22:30 tot 06:30 uur en op zaterdag van 23:00 tot 07:00 uur. Op beide dagen worden de laatste feestvierders om 04:30 toegelaten.

Tickets voor de Ministery of Sound kunnen zowel aan de deur als online gekocht worden. Als je van tevoren via het web boekt, dan bespaar je vaak ook nog op de prijs.

Deze Londense club heeft geen formele dress-code, maar bezoekers wordt wel gevraagd geen pak of trainingspak te dragen. Men komt met jeans, t-shirt of gympen gewoon binnen.

Vervoer Ministery of Sound

De Ministery of Sound ligt vlakbij de uitgang University van het Elephant & Castle metrostation (Northern and Bakerloo Line). Dit station is ook met de trein te bereiken, ga bij het verlaten van het station naar links en neem de tweede straat links (Gaunt Street).

Er is een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen dicht bij de club, maar er is een eigen parkeerplaats op Newington Causeway.

Locatie van Ministery of Sound:

103 Gaunt Street
London SE1 6DP


Grotere kaart >>

[wp_campaign_1]

Old-Spitalfields-Market-Londen
Vorige Artikel

Hibiscus-Restaurant-Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen