Blog
1 min leestijd

Nieuwe service tussen Rotterdam The Hague Airport en London City

British Airways is met een nieuwe service tussen Rotterdam The Hague Airport en London City Airport gestart. Vijfmaal per dag zal er een vliegtuig richting Engeland vliegen.

Deze lijnservice is een aanvulling op de al bestaande route van British Airways tussen Rotterdam The Hague Airport en London Heathrow, waarop tweemaal per dag wordt gevlogen. De beide lijndiensten tussen Nederland en Groot Britannie zijn belangrijk voor zowel de vakantieganger als de zakenreiziger.

London City Airport

Londen City Airport is het enige vliegveld dat binnen de gemeentegrenzen van de Engelse hoofdstad ligt en dichtbij de zakelijke wijk Canary Wharf en het evenementencomplex Excel Centre ligt. De afstand tot het centrum van Londen is ongeveer 16 kilometer en vanaf het vliegveld gaan er diverse bussen, de Dockland Light Railway (DLR), terwijl de luchthaven ook goed met de auto te bereiken is.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 59 euro voor een enkele reis en in eerste instantie zal men met vliegtuigen vliegen waar plaats is voor 50 personen. In een later stadium zullen deze toestellen vervangen worden door vliegtuigen waarin 75 reizigers plaats kunnen nemen.

Gerelateerde artikelen