Sport
2 min leestijd

O2 Arena beklimmen

Voor sportieve bezoekers aan Londen is het mogelijk om de beroemde O2 Arena te beklimmen. Er zijn drie unieke expedities beschikbaar. 

De klimtocht gaat via de buitenkant van het bekende gebouw dat onder andere voor concerten en sportieve evenementen wordt gebruikt. De expedities eindigen uiteindelijk op het dak van de O2 Arena op een hoogte van 53 meter, waar men een bijzonder uitzicht heeft over onder andere Canary Wharf, Olympic Park, The Shard en de Thames Barrier. Daarna volgt een spannende afdeling van het gebouw, om je avontuur bij de O2 Arena te voltooien.

Bij de eerste expeditie beklim je de O2 Arena overdag. Op het dak aangekomen, heb je op een heldere dag een uitzicht dat wel tot 25 kilometer ver weg reikt. Go on up as the sun goes down vertelt eigenlijk alles over de tweede expeditie. Je beklimt het gebouw tijdens het neergaan van de zon en je geniet van het uitzicht over Londen tegen de achtergrond van een gouden zonsondergang. Bij de Twilight Climb beklim je de O2 Arena in het donker onder de sterrenhemel.

De maximale groepsgrootte om O2 te beklimmen is 30 persone.  Vanwege de populariteit van deze attractie in Londen, is het van harte aan te bevelen om vantevoren via de website van O2 te reserveren.

De O2 Arena is met de London Underground via de Jubilee Line te bereiken. Vanaf metrostation North Greenwich is het ongeveer 2 minuten lopen naar de O2 Arena.

[wp_campaign_1]

Locatie van de O2 Arena in Londen:


Grotere kaart >>

Books for Cooks
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen