Blog
2 min leestijd

Opening Bulgari Londen Hotel in april

Door de Olympische Spelen die in 2012 plaats zullen vinden, zal er ook een groot aantal hotels geopend worden en een van de nieuwe hotels waar het meest naar uitgekeken wordt, is het Bulgari Londen Hotel.

Bronnen rond Bulgari melden dat het hotel in april 2012 haar deuren zal openen in de exclusieve wijk Knightsbridge. Het hotel zal dan 85 luxe kamers herbergen en naast het hotel ook nog een aantal luxe appartementen hebben.

Francesco Trapani, Chief Executive bij Bulgari, heeft aangegeven dat het hotel gedecoreerd zal worden met een mix van marmer, hout en andere kostbare materialen. Zilver zal ook een belangrijke rol spelen bij de aankleding van het het hotel. Hiermee wil men teruggaan naar de roots van Bulgari, aangezien het bedrijf als edelsmederij is begonnen. De meubels zullen uit Italie geimporteerd worden en het textiel voor het Bulgari Londen Hotel zal op maat gemaakt worden.

Daarnaast heeft het Bulgari Hotel in Londen zeven Bulgari ultra-suites, een restaurant en bar, een balzaal, een prive-bioscoop, en natuurlijk een Bulgari spa, fitnesscentrum en een zwembad.Uiteraard vind je Bulgari toiletartikelen in de badkamer.

Om hier te overnachten zul je echter wel een goed gevulde portamonnaie mee moeten nemen.De prijzen van het Bulgari Londen Hotel zullen namelijk in de buurt komen van de duurste hotels in Londen.

>> Bekijk het hotel overzicht van Londen City

Gerelateerde artikelen