Shoppen
1 min leestijd

Oxford Street Londen

Oxford Street Londen

Oxford Street is een van de bekendste winkelstraten in Londen en shoppers vinden hier kilometers aan winkels. Jaarlijks trekt Oxford Street zo’n 200 miljoen bezoekers en is daarmee een van de populairste toeristische trekpleisters in Londen.

Deze straat loopt van Marble Arch tot Charing Cross Road en Tottenham Court Road en kruist andere bekende Londense straten zoals Oxford Circus en Regent Street, een andere bekende winkelstraat in de Engelse hoofdstad.

Winkels Londen Oxford Street

In Oxford Street in Londen kun je een grote verscheidenheid aan shops vinden, van kledingzaken tot electronica-winkels en van diverse eetgelegenheden tot grote warenhuizen zoals Selfridges en Marks & Spencer.

Vervoer naar Oxford Street in Londen

Met het openbaar vervoer is deze beroemde winkelstraat goed te bereiken. De metro stations Bond Street (Central- en Jubilee Line), Marble Arch (Central Line), Oxford Circus (Bakerloo-, Central-, en Victoria Line) Picadilly Circus (Bakerloo- en Picadilly Line) en Tottenham Court Road (Central- en Northern Line) liggen allemaal in de nabijheid van Oxford Street.

Ook met de bus is dit winkelgebied goed te bereiken. De buslijnen 3, 6, 8, 10, 12, 13, 15, 23, 25, 53, 55, 73, 88, 94, 98, 113, 137, 139 en 159 rijden allemaal naar Oxford Street.

Dim-Sum-New-World-Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen