Restaurants
2 min leestijd

Roka

Roka is een van de Japanse top-restaurants in Londen,dat je kunt vinden in het media-district van de Engelse hoofdstad. Culinaire lekkerbekken worden hier verwend met avontuurlijk voedsel van hoge kwaliteit, vriendelijke en kundige service op een locatie met een opvallend trendy en natuurlijk interieur. Er wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de kwaliteit en de presentatie van de gerechten.  Het interieur is rustiek en tijdloos, waarbij hout de boventoon voert.

Centraal in het restaurant staat de robata grill, waar groenten, gevogelte, vis en vlees wordt bereid. Op het menu van Roka staan verder onder andere sushi, sashimi, salades, soepen en desserts gebaseerd op de Japanse keuken. Vanuit Roka kun je ook naar beneden gaan naar de Shochu Lounge, waar je in een relaxte ambiance kunt genieten van heerlijke Japanse cocktails.

Roka is van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 15:30 uur geopend voor lunch. Tijdens het weekend gaan de deuren een half uur later open. Dit Japanse top-restaurant in Londen is van maandag tot en met vrijdag en op zondag vanaf 17:30 uur geopend voor diners.

Lunch of een diner bij Roka is zeker niet goedkoop, maar de kwaliteit van het voedsel, de service en ambiance zijn zeker hun geld waard.

Roka
37 Charlotte Street
London W1T 1RR

Fabric-Londen
Vorige Artikel

Tower of Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen