Shoppen
2 min leestijd

Selfridges Londen

Selfridges-Londen

Selfridges is een keten van warenhuizen in het Verenigd Koninkrijk en de vestiging in Oxford Street in Londen is na Harrods de grootste winkel van het land.

Het warenhuis staat bekend om haar one-stop shopping en boutiques, waar je een mix van nieuwe en talentvolle designers en de bekende high-end merken kunt vinden. Daarnaast kun je er onder andere ook eten, huishoudelijke artikelen, en speelgoed vinden. Ook is het mogelijk om een beautybehandeling in Selfridges te ondergaan.

De etalages van Selfridges zijn bijna net zo beroemd als de keten zelf. Het warenhuis heeft namelijk een naam hoog te houden als het gaat om gedurfde etalages, die veel toeristen, ontwerpers en fashionista’s aantrekken.

Over het algemeen vinden shoppers Selfridges hipper dan Harrods en is daardoor ook populairder bij jongeren.

Openingstijden Selfridges Londen

Selfridges in Londen is gevestigd in Oxford Street en geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:30 tot 21:00 uur. Op zondag is het Londense warenhuis geopend van 11:30 tot 18:15 uur.

Vervoer naar Selfridges Londen

Met het openbaar vervoer is Oxford Street goed te bereiken. De metro stations Bond Street (Central- en Jubilee Line), Marble Arch (Central Line), Oxford Circus (Bakerloo-, Central-, en Victoria Line), Piccadilly Circus (Bakerloo- en Picadilly Line) en Tottenham Court Road (Central- en Northern Line) liggen allemaal in de nabijheid van Oxford Street.

Ook de buslijnen 3, 6, 8, 10, 12, 13, 15, 23, 25, 53, 55, 73, 88, 94, 98, 113, 137, 139 en 159 rijden allemaal naar Oxford Street.

Downing street Londen
Vorige Artikel

Big-Ben-Houses-of-Parliament
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen