Hotels
1 min leestijd

St Martins Lane

St Martins Lane, A Morgans Original is een hotel in het centrum van Londen, ontworpen door de bekende Franse designer Philippe Starck.

Dit innovatieve en mooi vormgegeven hotel bevindt zich in Covent Garden dichtbij bekende bezienswaardigheden zoals Royal Opera House, Trafalgar Square en Leicester Square en heeft chique en ruime kamers waarin je onder andere speciale licht-installaties en designermeubelen vindt.

Voor een work-out is dit hotel ook een uitstekende plek: St Martins Lane heeft de grootste fitnessruimte in Europa, inclusief een boksring en een fitness-wasserette. Tot de andere faciliteiten en services van het hotel behoren onder andere valet parking, roomservice en een stomerij. Er kan tegen betaling gebruik worden gemaakt van draadloos internet.

In het bekende restaurant Asia de Cuba worden culinaire liefhebbers verwend met uitstekende fusion-gerechten in een stijlvolle omgeving. In de spectaculaire Light Bar kun je genieten van een uitstekende sfeer en treden er regelmatig bekende DJ’s op.

Voor iedereen die van design houdt en een hotel op een centrale plek in Londen wil, is St Martins Lane, A Morgans Original een uitstekende keuze.

[box type=”info”]Meer informatie of boeken St Martins Lane Hotel >>[/box]

Museum of London
Vorige Artikel

Borough Market Londen
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen