Clubs Uitgaan
2 min leestijd

The Electric Ballroom

Electric-Ballroom-Londen

The Electric Ballroom is een populaire club in het hart van Camden Town, met een roemruchte historie die meer dan 70 jaar geleden begon.

The Electric Ballroom Londen

Tot de artiesten die in deze club hebben opgetreden behoren onder andere Sid Vicious, Madness, U2 en The Clash, terwijl in het meer recente verleden The Killers, The Raconteurs en Paul McCartney in deze club in Londen te zien waren.

The Electric Ballroom is een grote club, die beschikt over drie verdiepingen die voor diverse gelegenheden, zoals optredens, clubavonden etc. worden gebruikt.

Door de DJ’s wordt er met name muziek uit de Seventies, Eighties, Nineties, commerciele muziek, Metal en Rock gespeeld, terwijl er met de nodige regelmaat ook live bands te zien zijn. Daarnaast organiseert men ook thema-avonden, zoals Sin City (Rock en Metal) en Shake (70’s/80’s/pop/hip-hop).

Overigens, tijdens het weekend veranderen er overdag twee verdiepingen van de Electric Ballroom in de Electric Ballroom Market, onderdeel van de Camden Lock Market.

Openingstijden vervoer The Electric Ballroom

Deze Londense club is geopend op vrijdag van 22:30 uur tot 03:30 uur, terwijl men op zaterdag een half uur eerder haar deuren opent, maar ook 30 minuten eerder sluit.

Met de metro bereik je The Electric Ballroom door de Northern Line te nemen en bij metrostation Camden Town uit te stappen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Camden Road Station. De buslijnen C2, 14, 27, 29, 31, 134, 135, 168, 214, 274, N2, N5, N20, N31, N134, N253 en N279 stoppen ook in de buurt van deze populaire club in Londen.

The Electric Ballroom
184 Camden high Street
Camden Town
London
NW1 8QP

Locatie van The Electric Ballroom in Camden Town, Londen:


Grotere kaart weergeven

Gerelateerde artikelen