Boeken
1 min leestijd

Time to momo – Londen

Ontdek Londen op een andere manier met de time to momo Londen reisgids van Kim Snijders, die haar opgedane Londen-inspiratie deelt in deze gids.

Geniet met behulp van deze reisgids van restaurants van bekende TV-chefs en minder bekende koks, bezoek een van de foodmarkten, vintage-shops of antiekmarkten in Londen, drink heerlijke cocktails in een van de hippe cocktailbars in de Engelse hoofdstad, geniet van het uitzicht vanuit de London Eye of vaar met een boot over de beroemde rivier Thames.

Het doel van time to momo Londen van Kim Snijders is om je 100% te laten genieten van de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Daarom neemt deze reisgids je alleen langs de echte hoogepunten van Londen, kom je te weten waar je de lekkerste koffietentjes in Londen kunt vinden en bezoek je ook leuke conceptstores.

Deze gids bied je allerhande informatie over Londen, waaronder feestdagen, hotels en vervoer. Daarnaast bezoek je de leukste plekken van Londen door middel van zes wandelingen met uitklapbare informatie. Als je de time to momo app downloadt, dan krijg je ook nog aanvullende informatie op de info in time to momo – Londen.

Meer informatie over time to momo – Londen van Kim Snijders >>

Gerelateerde artikelen