Musicals
2 min leestijd

We Will Rock You Musical

We Will Rock You is een van de bekendste musicals in Londen en is geschreven door Queen en Ben Elton. Bijna zes miljoen musicalfans gingen al naar deze Londense musical, die al voor het elfde jaar op rij in het Dominion Theatre te zien en al diverse musical-awards won.

Het boeiende verhaal neemt je mee naar Planet Mall waar rockmuziek en instrumenten verboden zijn, maar er is iemand die de wereld kan redden: een man die zich Galileo noemt.

We Will Rock You is een spectaculaire productie met uitstekende acteerprestaties en veel bekende nummers van Queen, die door de zaal dan ook luidkeels worden meegezongen. Zo  kun je onder andere Radio GaGa, I Want To Break Free, It’s a Kinda Magic en uiteraard We Will Rock You horen.

Het Dominion Theatre in Londen opent voor We Will Rock You haar deuren van maandag tot en met zaterdag. De voorstelling begint om 19:30 uur, terwijl er op zaterdag, de laatste woensdag van de maand en woensdagen tijdens schoolvakanties er ook een matinee-voorstelling is die om 14:30 uur begint.

Het Dominion Theatre bevindt zich op de kruising van Tottenham Court Road, Charing Cross Road en Oxford Street en ligt direct boven het Tottenham Court Road metrostation, waar de Central en Northern Lines stoppen. Charing Cross en Euston liggen ook op loopafstand.

Locatie van We Will Rock You in het Dominion Theatre in Londen:


Grotere kaart weergeven

Electric-Ballroom-Londen
Vorige Artikel

Camden Lock Market
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen