Hotels Voetbal
2 min leestijd

West Ham United Hotel

Het West Ham United Hotel is een van de beste budgethotels in het oostelijke gedeelte van Londen en heeft een unieke locatie op het terrein van de West Ham United Football Club.

De kamers van dit opmerkelijke driesterren hotel hebben uitzicht op het speelveld van West Ham United en zijn onder andere voorzien van een eigen badkamer met douche, airconditioning, bureau en flatscreen TV. In het gehele hotel is er tegen betaling WiFi beschikbaar. Er wordt een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd en ’s avonds kunt u culinair genieten van het diner in de Thames Ironworks Bar.

Het hotel van West Ham United FC is een goede uitvalsbasis voor een trip naar Londen en ligt in de buurt van een aantal attracties in de Engelse hoofdstad, zoals The Excel Centre, London City Airport en the Q2 Arena.

West Ham United Hotel is goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Het metrostation Upton Park (District en Hammersmith & City lines) ligt op 5 minuten loopafstand, terwijl het vliegveld van London City op slechts 4 kilometer afstand ligt. Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De voetbalclub West Ham United speelt het seizoen 2011-2012 in de Engelse Championship, het tweede niveau van Engeland na de beroemde Premier League.

[button-white url=”https://www.londencity.nl/West-Ham-United-Hotel-in-Londen” target=”_blank” position=”left”]Meer informatie over West Ham United Hotel in Londen >>>[/button-white] Locatie van het West Ham United Hotel in Londen:

Grotere kaart >>

National Gallery Londen
Vorige Artikel

Londen-voor-kids-reisgids
Volgende Artikel

Gerelateerde artikelen