Shoppen
2 min leestijd

Winkels in Soho

Straat Soho Londen

Ben je op zoek naar winkels in Soho? Alhoewel deze beroemde wijk in Londen met name bekend staat om de grote verscheidenheid aan restaurants, is er ook voor de shoppers genoeg te zien in Soho. 

Winkels langer open

De winkels in Soho zijn met gespecialiseerd op het gebied van voedsel. Daarnaast blijven de meeste winkels in dit uitgaansgebied wat langer open dan in de rest van de Engelse hoofdstad.

Berwick Street Market en Old Compton Street

Op de Berwick Street Market vind je een grote verscheidenheid aan groente en fruit. Daarnaast bevinden zich in Old Compton Street ook interessante winkels zoals de Algerian Coffee Store, Patisserie Valerie, American Retro (cadeaushop) en Camisa & Co, een speciaalzaak op het gebied Italiaanse lekkernijen.

Carnaby Street

Een van de bekendste winkelstraten is Carnaby Street, dat je in het noorden van het Londense Soho kunt vinden. In deze winkelstraat in de Engelse hoofdstad kun je van alles vinden, van vintage tot de bekende designer-merken.

Bovendien vind je er ook kleine studiootjes, waar je producten kunt vinden, die nergens anders te verkrijgen zijn. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en zijn er diverse restaurants en barretjes, waar je tussen het shoppen door kunt genieten van een hapje en een drankje.

Chinatown Londen

In het centrum van Soho ligt Chinatown, het hart van de Chinese gemeenschap in Londen. Hier vind je een grote variëteit aan restaurants, supermarkten en kruidenwinkels.

Soho Metro

De beste optie om met het openbaar vervoer naar Soho te reizen is gebruik te maken van de metro, de London Underground. De dichtstbijzijnde metrostations zijn Oxford Circus, Piccadilly Circus, Tottenham Court Road, Leicester Square en Covent Garden.

Books for Cooks
Vorige Artikel

Gerelateerde artikelen