Hotels
2 min leestijd

Z Hotel Soho Londen

Centraal in West End in Londen ligt het Z Hotel Soho, een hotel met compacte en luxe kamers. Dit Londense hotel ligt op loopafstand van Leicester Square, Covent Garden en Piccadilly Circus.

In de kamers heb je een eigen badkamer met douche en Thierry Mugler toiletartikelen, 40″ HD televisie en een iPod dock en in het hele hotel is er gratis wifi beschikbaar.

Doordat het Z Hotel Soho een betaalbare optie is op een toplocatie in Londen, betekent dat wel dat er beperkte ruimte is voor bagage. Er is hangruimte voor kleding aan de wand en koffers of tassen kunnen onder het bed worden geschoven. Dit hotel in Londen is een goede optie voor reizigers voor wie ruimte niet van het grootste belang is, maar een stijlvolle ruimte wel belangrijk vinden.

In het Z Cafe worden er dagelijks verse bagels, ontbijtgranen en ciabatta’s geserveerd, terwijl men er ook van andere gerechten kan genieten. Tijdens de zomerperiode kan men in de buitenlucht dineren op de binnenplaats van het Z Hotel Soho.

Musicalliefhebbers vinden het Prince Edward Theater in de buurt, terwijl muziekliefhebbers aan hun trekken kunnen komen in Ronnie Scott’s Jazzclub.

[button-white url=”https://www.londencity.nl/Londen-Z-Hotel-Soho” target=”_blank” position=”center”]Meer informatie over Z Hotel Soho in Londen > > >[/button-white]

Locatie van Z Hotel Soho:


Grotere kaart >>

Bocca di Lupo Restaurant
Vorige Artikel

Gerelateerde artikelen